Matthijs van Nieuwkerk in De Geknipte Gast: "Heel veel dingen zijn niet leuk, slecht" (video)

Matthijs van Nieuwkerk in De Geknipte Gast: "Heel veel dingen zijn niet leuk, slecht" (video)

Matthijs van Nieuwkerk blijkt helemaal geen zin te hebben om onderwerpen te behandelen waar hij niets mee heeft, in de programma's die hij maakt: "Heel veel dingen zijn niet leuk, slecht, niet om aan te zien. Ga ik geen aandacht aan besteden", vertelt hij aan Özcan Akyol. Bekijk het fragment van De Geknipte Gast hieronder.

Matthijs van Nieuwkerk in <em>De Geknipte Gast</em>: &quot;Heel veel dingen zijn niet leuk, slecht&quot; (video) Matthijs van Nieuwkerk blijkt helemaal geen zin te hebben om onderwerpen te behandelen waar hij niets mee heeft, in de programma's die hij maakt: "Heel veel dingen zijn niet leuk, slecht, niet om aan te zien. Ga ik geen aandacht aan besteden", vertelt hij aan Özcan Akyol. Bekijk het fragment van De Geknipte Gast hieronder. De Geknipte Gast is iedere dinsdag om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Nieuw programma Matthijs van Nieuwkerk geeft ‘opkikker’ in coronacrisis Bekijk deze video »
De Geknipte Gast - Matthijs van Nieuwkerk

Özcan Akyol: 'Voor Matthijs van Nieuwkerk is bewondering de rode draad in alles wat hij maakt.' De Geknipte Gast, vanavond om 21.10 op NPO 2!

Posted by BNNVARA on Monday, November 30, 2020
TV :
Matthijs van Nieuwkerk in De Geknipte Gast: "Heel veel dingen zijn niet leuk, slecht" (video)

De Geknipte Gast is iedere dinsdag om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Geknipte Gast terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Matthijs van Nieuwkerk in De Geknipte Gast: "Heel veel dingen zijn niet leuk, slecht" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV