Video: Romain Grosjean mag ziekenhuis verlaten en bedankt fans voor steun

Video: Romain Grosjean mag ziekenhuis verlaten en bedankt fans voor steun

Het gaat alweer een stuk beter met Formule 1-coureur Romain Grosjean, nadat hij afgelopen weekend levensgevaarlijk crashte tijdens de GP van Bahrein. Op Twitter laat hij weten dat hij woensdag naar huis mag, ondanks nog wat ongemakkelijkheden: "Ik heb nog wel wat pijn maar gezien wat er gebeurd is, is dat niet zo heel erg." Ook bedankt hij iedereen voor de vele berichten die ontving. Bekijk de video van Grosjean hieronder.

Video: <em>Romain Grosjean</em> mag ziekenhuis verlaten en bedankt fans voor steun Het gaat alweer een stuk beter met Formule 1-coureur Romain Grosjean, nadat hij afgelopen weekend levensgevaarlijk crashte tijdens de GP van Bahrein. Op Twitter laat hij weten dat hij woensdag naar huis mag, ondanks nog wat ongemakkelijkheden: "Ik heb nog wel wat pijn maar gezien wat er gebeurd is, is dat niet zo heel erg." Ook bedankt hij iedereen voor de vele berichten die ontving. Bekijk de video van Grosjean hieronder. Bekijk ook Formule 1 GP Bahrein: Romain Grosjean springt uit brandende auto na zware crash Bekijk deze video » Video Romain Grosjean uit ziekenhuis: "Zonder halo had ik niet meer kunnen praten" Bekijk deze video »
Autosport :
Video: Romain Grosjean mag ziekenhuis verlaten en bedankt fans voor steunPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Romain Grosjean mag ziekenhuis verlaten en bedankt fans voor steun of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier