Video: Dick Advocaat legt uit waarom hij stopt als clubcoach

Video: Dick Advocaat legt uit waarom hij stopt als clubcoach

Deze week maakte Dick Advocaat (73) bekend na het huidige seizoen te gaan stoppen als coach van Feyenoord, en als clubcoach in het algemeen. Woensdag gaf hij enige toelichting op dat besluit, tijdens een persconferentie: "Iedere ochtend om half zeven gaat de wekker en op een gegeven moment houdt het op. En dan wil ik stoppen." Bekijk het fragment van FOX Sports hieronder.

Video: <em>Dick Advocaat</em> legt uit waarom hij stopt als clubcoach Deze week maakte Dick Advocaat (73) bekend na het huidige seizoen te gaan stoppen als coach van Feyenoord, en als clubcoach in het algemeen. Woensdag gaf hij enige toelichting op dat besluit, tijdens een persconferentie: "Iedere ochtend om half zeven gaat de wekker en op een gegeven moment houdt het op. En dan wil ik stoppen." Bekijk het fragment van FOX Sports hieronder. Bekijk ook Dick Advocaat stopt bij Feyenoord aan het eind van het seizoen (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Dick Advocaat legt uit waarom hij stopt als clubcoachPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Dick Advocaat legt uit waarom hij stopt als clubcoach of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier