Dit is de Kerstboom voor de Tweede Kamer: "Ik ben trots!" (video)

Dit is de Kerstboom voor de Tweede Kamer: "Ik ben trots!" (video)

Boswachter Harco Bergman heeft woensdag een grote kerstboom van zo’n negen meter hoog uit het Kuinderbos bij Bant gehaald die komt te staan in de hal van de Tweede Kamer. Hij is trots dat hij steeds opnieuw gevraagd wordt om een van zijn bomen te leveren aan Den Haag. Daarnaast moest deze boom toch gekapt worden vanwege de hoogspanningskabels, dus zonde vindt hij het absoluut niet.

Bekijk de video van De Stentor hieronder.

Dit is de Kerstboom voor <em>de Tweede Kamer</em>: &quot;Ik ben trots!&quot; (video) Boswachter Harco Bergman heeft woensdag een grote kerstboom van zo’n negen meter hoog uit het Kuinderbos bij Bant gehaald die komt te staan in de hal van de Tweede Kamer. Hij is trots dat hij steeds opnieuw gevraagd wordt om een van zijn bomen te leveren aan Den Haag. Daarnaast moest deze boom toch gekapt worden vanwege de hoogspanningskabels, dus zonde vindt hij het absoluut niet. Bekijk de video van De Stentor hieronder. Bekijk ook Wijkagent Den Haag woedend om vernielde kerstboom: "Sneuneus" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Dit is de Kerstboom voor de Tweede Kamer: "Ik ben trots!" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit is de Kerstboom voor de Tweede Kamer: "Ik ben trots!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier