21-jarige Marianna van Hans betaalt de schade: "Hans is geen sugardaddy" (video)

21-jarige Marianna van Hans betaalt de schade: "Hans is geen sugardaddy" (video)

In de Videoland-documentaire Hans Betaalt De Schade volgt men de levens van 'Hans' en 'Grietjes'. Jeroen Holtrop spreekt met Marianna van Leeuwen die ook in de documentaire zit. Zij vertelt wat het verschil is tussen een 'Hans' en een 'sugardaddy' en hoe zij hierdoor haar levensstijl kan financieren.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

21-jarige Marianna van <em>Hans betaalt de schade</em>: &quot;Hans is geen sugardaddy&quot; (video) In de Videoland-documentaire Hans Betaalt De Schade volgt men de levens van 'Hans' en 'Grietjes'. Jeroen Holtrop spreekt met Marianna van Leeuwen die ook in de documentaire zit. Zij vertelt wat het verschil is tussen een 'Hans' en een 'sugardaddy' en hoe zij hierdoor haar levensstijl kan financieren. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: honderden kilo's illegaal vuurwerk gevonden in garage in Tilburg Bekijk deze video »
TV :
21-jarige Marianna van Hans betaalt de schade: "Hans is geen sugardaddy" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 21-jarige Marianna van Hans betaalt de schade: "Hans is geen sugardaddy" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier