Dit zijn de slechtste slogans van het jaar: "Zit je hair cut?" (video)

Dit zijn de slechtste slogans van het jaar: "Zit je hair cut?" (video)

‘The best worst of the world’ van Hulst Droge Worst of ‘Bedrukte dozen, blije gezichten’ van D-Box Verpakkingen. Vanaf vandaag kan er weer gestemd worden op de Slechtste Slogan van het Jaar. Dit jaar zijn de slogans minder schunnig dan vorig jaar. Wat de reden hiervoor is, is niet met zekerheid te zeggen. Daarnaast zijn er heel veel slechte coronaslogans ingezonden.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Dit zijn de slechtste slogans van het jaar: "Zit je hair cut?" (video) ‘The best worst of the world’ van Hulst Droge Worst of ‘Bedrukte dozen, blije gezichten’ van D-Box Verpakkingen. Vanaf vandaag kan er weer gestemd worden op de Slechtste Slogan van het Jaar. Dit jaar zijn de slogans minder schunnig dan vorig jaar. Wat de reden hiervoor is, is niet met zekerheid te zeggen. Daarnaast zijn er heel veel slechte coronaslogans ingezonden. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Hilarisch: Henry van Loon maakt ‘Fruits Des Pieplul’-video na slogan Famke Louise Bekijk deze video »
Nieuws :
Dit zijn de slechtste slogans van het jaar: "Zit je hair cut?" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de slechtste slogans van het jaar: "Zit je hair cut?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier