Amsterdam en genderneutrale toiletten: "Het is propaganda!" (video)

Amsterdam en genderneutrale toiletten: "Het is propaganda!" (video)

Het Amsterdamse stadsbestuur pakt alle grote problemen voortvarend aan. Elk stadsloket krijgt, na het stadhuis, genderneutrale en super inclusieve wc's. Dit tot vreugde van D66 en Bij1 van Sylvana Simons. Maar welk probleem wordt nu eigenlijk opgelost? De Amsterdamse burger vindt dat er te weinig animo voor is en dat het lichtelijk overdreven is.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Amsterdam en <em>genderneutrale toiletten</em>: &quot;Het is propaganda!&quot; (video) Het Amsterdamse stadsbestuur pakt alle grote problemen voortvarend aan. Elk stadsloket krijgt, na het stadhuis, genderneutrale en super inclusieve wc's. Dit tot vreugde van D66 en Bij1 van Sylvana Simons. Maar welk probleem wordt nu eigenlijk opgelost? De Amsterdamse burger vindt dat er te weinig animo voor is en dat het lichtelijk overdreven is. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook D66-Kamerlid Monica den Boer gaat voor genderneutraal: ‘Bemensing in plaats van bemanning’ Bekijk deze video »
TV :
Amsterdam en genderneutrale toiletten: "Het is propaganda!" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Amsterdam en genderneutrale toiletten: "Het is propaganda!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier