Horeca opent deuren weer op 17 januari zonder toestemming overheid (video)

Horeca opent deuren weer op 17 januari zonder toestemming overheid (video)

Horecaondernemers uit vijftig steden en regio's hebben aangekondigd op 17 januari hun deuren weer te openen. De overheid heeft nog niet gezegd dat ze open mogen, dus dit kan resulteren in hoge boetes. Een van die ondernemers die dit risico gaat lopen, is David Zock, eigenaar van Aan de Rijn in Leiden. Hij vertelt waarom hij toch open gaat.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Horeca opent deuren weer op 17 januari zonder toestemming overheid (video) Horecaondernemers uit vijftig steden en regio's hebben aangekondigd op 17 januari hun deuren weer te openen. De overheid heeft nog niet gezegd dat ze open mogen, dus dit kan resulteren in hoge boetes. Een van die ondernemers die dit risico gaat lopen, is David Zock, eigenaar van Aan de Rijn in Leiden. Hij vertelt waarom hij toch open gaat. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Horeca gaat op 17 januari weer open: "Overheidsboetes komen op de stapel" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Horeca opent deuren weer op 17 januari zonder toestemming overheid (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Horeca opent deuren weer op 17 januari zonder toestemming overheid (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier