Video: Dick Advocaat stopt na dit seizoen definitief als clubcoach

Video: Dick Advocaat stopt na dit seizoen definitief als clubcoach

Eerder deze week bracht de inmiddels 73-jarige Dick Advocaat naar buiten dat hij bezig is met zijn laatste seizoen als hoofdtrainer bij Feyenoord. Advocaat zal niet meer als clubtrainer actief zijn na dit seizoen, dit vertelde hij tijdens de persconferentie in aanloop naar de Europa League wedstrijd van donderdag 3 december. Feyenoord neemt het dan in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb, de wedstijd is vanaf 18:55 uur te zijn op RTL7.

Bekijk de beelden van het AD hieronder.

Video: <em>Dick Advocaat</em> stopt na dit seizoen definitief als clubcoach Eerder deze week bracht de inmiddels 73-jarige Dick Advocaat naar buiten dat hij bezig is met zijn laatste seizoen als hoofdtrainer bij Feyenoord. Advocaat zal niet meer als clubtrainer actief zijn na dit seizoen, dit vertelde hij tijdens de persconferentie in aanloop naar de Europa League wedstrijd van donderdag 3 december. Feyenoord neemt het dan in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb, de wedstijd is vanaf 18:55 uur te zijn op RTL7. Bekijk de beelden van het AD hieronder. Bekijk deze video's Veronica Inside: "Dick Advocaat misschien nog een jaar trainer van Feyenoord" (video) Bekijk deze video » Video: Dick Advocaat legt uit waarom hij stopt als clubcoach Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Dick Advocaat stopt na dit seizoen definitief als clubcoachPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Dick Advocaat stopt na dit seizoen definitief als clubcoach of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier