Vuurwerkbunkers raken door verbod overvol: "Verbod is onnodig" (video)

Vuurwerkbunkers raken door verbod overvol: "Verbod is onnodig" (video)

De bunkers van vuurwerkimporteurs in Nederland dreigen overvol te raken. Het vuurwerk van dit jaar is al ruim een jaar geleden ingekocht en door het vuurwerkverbod zullen alle pakketten een jaar moeten blijven staan. Voor importeur Broekhoff uit Dronten stapelen de problemen zich op. Hij vertelt dat de mensen die op de IC belanden door vuurwerk, niet zijn soort vuurwerk gebruiken maar zwaar illegaal vuurwerk. Hij mag daar dan ook niet op afgerekend worden, vindt hij zelf.

Bekijk de video van NU.nl hieronder.

<em>Vuurwerkbunkers</em> raken door verbod overvol: &quot;Verbod is onnodig&quot; (video) De bunkers van vuurwerkimporteurs in Nederland dreigen overvol te raken. Het vuurwerk van dit jaar is al ruim een jaar geleden ingekocht en door het vuurwerkverbod zullen alle pakketten een jaar moeten blijven staan. Voor importeur Broekhoff uit Dronten stapelen de problemen zich op. Hij vertelt dat de mensen die op de IC belanden door vuurwerk, niet zijn soort vuurwerk gebruiken maar zwaar illegaal vuurwerk. Hij mag daar dan ook niet op afgerekend worden, vindt hij zelf. Bekijk de video van NU.nl hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: vuurwerkleveranciers stappen naar de rechter (video) Bekijk deze video » Volkszanger én vuurwerkverkoper Grad Damen heeft dubbel pech in 2020 (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vuurwerkbunkers raken door verbod overvol: "Verbod is onnodig" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vuurwerkbunkers raken door verbod overvol: "Verbod is onnodig" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier