Echte Gooische Moeders: Trouwjurk uitzoeken met Les de Prinses (video)

Echte Gooische Moeders: Trouwjurk uitzoeken met Les de Prinses (video)

Vandaag (2 december) is een nieuwe aflevering van ‘Echte Gooische Moeders’ verschenen bij Videoland. De dames gaan eindelijk op citytrip naar Maastricht voor een weekend quality time met elkaar. De vlucht met private jet is natuurlijk al een hele happening, laat staan het chique hotel, het luxe diner en de activiteiten tijdens het weekend weg.

Bekijk de video van het AD hieronder.

<em>Echte Gooische Moeders</em>: Trouwjurk uitzoeken met Les de Prinses (video) Vandaag (2 december) is een nieuwe aflevering van ‘Echte Gooische Moeders’ verschenen bij Videoland. De dames gaan eindelijk op citytrip naar Maastricht voor een weekend quality time met elkaar. De vlucht met private jet is natuurlijk al een hele happening, laat staan het chique hotel, het luxe diner en de activiteiten tijdens het weekend weg. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Echte Gooische Moeders: Pauline piest bijna in haar broek bij lachcursus Bekijk deze video »
TV :
Echte Gooische Moeders: Trouwjurk uitzoeken met Les de Prinses (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Echte Gooische Moeders: Trouwjurk uitzoeken met Les de Prinses (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier