Talkshow M gemist? "Iedereen wacht op ademtest, dan weet je meteen hoe het zit"

Talkshow M gemist? "Iedereen wacht op ademtest, dan weet je meteen hoe het zit"

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

We kennen de coronatest nu ongeveer allemaal wel. Toch lijkt er een makkelijkere manier van testen geeft Sven Kockelman aan: "Iedereen wacht op de ademtest." Het is vergelijkbaar met de blaastest bij alcoholgebruik. Sven ziet dat als de oplossing, dan kun je bij iedere ingang de test afnemen: "Dan weet je meteen hoe het zit."

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? &quot;Iedereen wacht op ademtest, dan weet je meteen hoe het zit&quot; Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. We kennen de coronatest nu ongeveer allemaal wel. Toch lijkt er een makkelijkere manier van testen geeft Sven Kockelman aan: "Iedereen wacht op de ademtest." Het is vergelijkbaar met de blaastest bij alcoholgebruik. Sven ziet dat als de oplossing, dan kun je bij iedere ingang de test afnemen: "Dan weet je meteen hoe het zit." Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Talkshow M gemist? "Iedereen wacht op ademtest, dan weet je meteen hoe het zit"Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? "Iedereen wacht op ademtest, dan weet je meteen hoe het zit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier