CliniClowns brengen bedtijdbezoek in Rijnstate ziekenhuis (video)

CliniClowns brengen bedtijdbezoek in Rijnstate ziekenhuis (video)

Het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem komt met iets nieuws, bedtijdbezoeken door CliniClowns. Voor het slapen gaan komen de CliniClowns de kinderen nog even bezoeken. Hiermee hopen ze dat de kinderen de drukke dag even kunnen vergeten: "Zodat het slapen fijner gaat gebeuren, want dat is belangrijk."

Bekijk de video van het AD hieronder.

<em>CliniClowns</em> brengen <em>bedtijdbezoek</em> in Rijnstate ziekenhuis (video) Het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem komt met iets nieuws, bedtijdbezoeken door CliniClowns. Voor het slapen gaan komen de CliniClowns de kinderen nog even bezoeken. Hiermee hopen ze dat de kinderen de drukke dag even kunnen vergeten: "Zodat het slapen fijner gaat gebeuren, want dat is belangrijk." Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Video: steekpartij Grote Markt Den Haag, dader op de vlucht Bekijk deze video » Video: Romain Grosjean mag ziekenhuis verlaten en bedankt fans voor steun Bekijk deze video »
TV :
CliniClowns brengen bedtijdbezoek in Rijnstate ziekenhuis (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op CliniClowns brengen bedtijdbezoek in Rijnstate ziekenhuis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier