Talkshow M gemist? Igone de Jongh over eenzaamheid binnen haar vak

Talkshow M gemist? Igone de Jongh over eenzaamheid binnen haar vak

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Balletdanseres Igone de Jongh vertelt dat ze zich vaak genoeg eenzaam voelt binnen haar beroep. Ze vertelt: "Als je de verantwoordelijkheid hebt over een voorstelling en dat moet dragen, niemand anders voelt dat behalve jij." Inmiddels is ze gewend aan de eenzaamheid die er bij komt kijken.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Igone de Jongh over eenzaamheid binnen haar vak Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Balletdanseres Igone de Jongh vertelt dat ze zich vaak genoeg eenzaam voelt binnen haar beroep. Ze vertelt: "Als je de verantwoordelijkheid hebt over een voorstelling en dat moet dragen, niemand anders voelt dat behalve jij." Inmiddels is ze gewend aan de eenzaamheid die er bij komt kijken. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Igone de Jongh over eenzaamheid binnen haar vakJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Igone de Jongh over eenzaamheid binnen haar vak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier