RTL Boulevard: wat is er aan de hand met Sonja Bakker en partner?

RTL Boulevard: wat is er aan de hand met Sonja Bakker en partner?

UPDATE: vriend Sonja Bakker vluchtte auto uit

Trouble in paradise voor Sonja Bakker en haar vriend Barry van Suijdam. Afgelopen vrijdag lijkt het mis te zijn gegaan tussen de twee, daar moest ook de politie aan te pas komen. RTL Boulevard is vrijdagavond nog bij de twee op bezoek geweest, maar daarna lijkt het goed mis te zijn gegaan. Wat zich die vrijdagavond heeft afgespeeld is de grote vraag.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: wat is er aan de hand met <em>Sonja Bakker</em> en partner? UPDATE: vriend Sonja Bakker vluchtte auto uit Trouble in paradise voor Sonja Bakker en haar vriend Barry van Suijdam. Afgelopen vrijdag lijkt het mis te zijn gegaan tussen de twee, daar moest ook de politie aan te pas komen. RTL Boulevard is vrijdagavond nog bij de twee op bezoek geweest, maar daarna lijkt het goed mis te zijn gegaan. Wat zich die vrijdagavond heeft afgespeeld is de grote vraag. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Fans Sonja Bakker geschrokken van haar fysieke toestand: "Het duurt langer dan je wilt" (video) Bekijk deze video » Video: Sonja Bakker verbaast kijkers met 'nieuw uiterlijk' Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: wat is er aan de hand met Sonja Bakker en partner?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: wat is er aan de hand met Sonja Bakker en partner? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier