Familie getroffen door corona: "Vijftien weken op apengapen gelegen" (video)

Familie getroffen door corona: "Vijftien weken op apengapen gelegen" (video)

Manon Ossevoort en haar familie werd getroffen door corona. Zij zijn er niet vanaf gekomen met een weekje ziek op bed: "We hebben met z'n drieën vijtfien weken lang op apengapen gelegen. Het werd maar niet beter." Pas vanaf nu worden er door de artsen in ziekenhuizen vragen gesteld of dit misschien toch corona is. Terwijl eerder gezegd werd dat er iets onderliggends met ze aan de hand moest zijn.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Familie</em> getroffen door <em>corona</em>: &quot;Vijftien weken op apengapen gelegen&quot; (video) Manon Ossevoort en haar familie werd getroffen door corona. Zij zijn er niet vanaf gekomen met een weekje ziek op bed: "We hebben met z'n drieën vijtfien weken lang op apengapen gelegen. Het werd maar niet beter." Pas vanaf nu worden er door de artsen in ziekenhuizen vragen gesteld of dit misschien toch corona is. Terwijl eerder gezegd werd dat er iets onderliggends met ze aan de hand moest zijn. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Bizarre beelden: kapotte waterleiding zorgt voor enorme schade aan woning in Kampen Bekijk deze video » Horeca gaat op 17 januari weer open: "Overheidsboetes komen op de stapel" (video) Bekijk deze video »
TV :
Familie getroffen door corona: "Vijftien weken op apengapen gelegen" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie getroffen door corona: "Vijftien weken op apengapen gelegen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier