Talkshow M gemist? Killer robots vormen gevaar voor de mens

Talkshow M gemist? Killer robots vormen gevaar voor de mens

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Wetenschappers vragen om het verbod op killer robots. Ja dat heb je goed gelezen, killer robots. Deze robots kunnen een gevaar zijn voor de mens. In een digitaliserende wereld krijgen we nu te maken met deze dreiging.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Killer robots vormen <em>gevaar</em> voor de mens Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van woensdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Wetenschappers vragen om het verbod op killer robots. Ja dat heb je goed gelezen, killer robots. Deze robots kunnen een gevaar zijn voor de mens. In een digitaliserende wereld krijgen we nu te maken met deze dreiging. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Talkshow M gemist? Killer robots vormen gevaar voor de mensPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Killer robots vormen gevaar voor de mens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier