Imanuelle Grives: "Vorig jaar in de cel en nu even een boek schrijven" (video)

Imanuelle Grives: "Vorig jaar in de cel en nu even een boek schrijven" (video)

Nadat Imanuelle Grives vorig jaar in Antwerpen werd gearresteerd met verschillende drugs op zak, kwam de actrice in een emotionele achtbaan terecht. Ze moest een jaar de gevangenis in. Met haar biografie 'Mijn Vechtershart' hoopt ze een punt te zetten achter die roerige periode. Ze heeft zich gerealiseerd alles te willen doen om aandacht en goedkeuring van haar vader te krijgen. Inmiddels voelt ze zich veel beter, nadat ze alle ellende van zich afgeschreven heeft in het boek. "Eigenlijk neem ik mensen mee in mijn dagboek," aldus de actrice.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Imanuelle Grives</em>: &quot;Vorig jaar in de cel en nu even een boek schrijven&quot; (video) Nadat Imanuelle Grives vorig jaar in Antwerpen werd gearresteerd met verschillende drugs op zak, kwam de actrice in een emotionele achtbaan terecht. Ze moest een jaar de gevangenis in. Met haar biografie 'Mijn Vechtershart' hoopt ze een punt te zetten achter die roerige periode. Ze heeft zich gerealiseerd alles te willen doen om aandacht en goedkeuring van haar vader te krijgen. Inmiddels voelt ze zich veel beter, nadat ze alle ellende van zich afgeschreven heeft in het boek. "Eigenlijk neem ik mensen mee in mijn dagboek," aldus de actrice. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Imanuelle Grives schreef boek Mijn Vechtershart in gevangenis Bekijk deze video »
TV :
Imanuelle Grives: "Vorig jaar in de cel en nu even een boek schrijven" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Imanuelle Grives: "Vorig jaar in de cel en nu even een boek schrijven" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier