RTL Boulevard: hoe staat het met het Marengo-proces? John van den Heuvel legt uit

RTL Boulevard: hoe staat het met het Marengo-proces? John van den Heuvel legt uit

Topcrimineel Ridouan Taghi is vorig jaar gearresteerd in een villa in Dubai. Taghi is hoofdverdachte in het Marengo-proces. Het loopt niet helemaal vlekkeloos binnen dit proces. Dossiers lekker uit, advocaten en het Openbaar Ministerie wantrouwen elkaar en de kroongetuige krijgt niet de bescherming die hij verdient. Dit alles zorgt voor veel vertraging. John van de heuvel legt uit wat de stand van zaken nu is.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: hoe staat het met het <em>Marengo-proces</em>? John van den Heuvel legt uit Topcrimineel Ridouan Taghi is vorig jaar gearresteerd in een villa in Dubai. Taghi is hoofdverdachte in het Marengo-proces. Het loopt niet helemaal vlekkeloos binnen dit proces. Dossiers lekker uit, advocaten en het Openbaar Ministerie wantrouwen elkaar en de kroongetuige krijgt niet de bescherming die hij verdient. Dit alles zorgt voor veel vertraging. John van de heuvel legt uit wat de stand van zaken nu is. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Telegraaf: "Door neerstorten MH17 kon Ridouan T. doorgroeien" Bekijk deze video » Zonen van topcrimineel Taghi werden klaargestoomd om hem op te volgen (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: hoe staat het met het Marengo-proces? John van den Heuvel legt uitJouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: hoe staat het met het Marengo-proces? John van den Heuvel legt uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier