RTL Boulevard Roy Donders ontvangt veel kritiek na lancering sieradenlijn

RTL Boulevard Roy Donders ontvangt veel kritiek na lancering sieradenlijn

De Brabantse Roy Donders is na het faillissement van zijn kledingwinkel terug met zijn eigen sieradenlijn. De realityster ontvangt alleen veel kritiek op zijn collectie. Zo zit er één armband in de sieradenlijn van Donders, die wel erg veel lijkt op een armband van het merk Cartier. Roy Donders zegt tegen RTL Boulevard dat niet iedereen het wiel hoeft uit te vinden.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em> Roy Donders ontvangt veel kritiek na lancering sieradenlijn De Brabantse Roy Donders is na het faillissement van zijn kledingwinkel terug met zijn eigen sieradenlijn. De realityster ontvangt alleen veel kritiek op zijn collectie. Zo zit er één armband in de sieradenlijn van Donders, die wel erg veel lijkt op een armband van het merk Cartier. Roy Donders zegt tegen RTL Boulevard dat niet iedereen het wiel hoeft uit te vinden. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk deze video's Shownieuws: Deze BN'er doet mee aan aan Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Roy Donders woedend nadat iemand tegen zijn auto aanreed: "In shock" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Boulevard Roy Donders ontvangt veel kritiek na lancering sieradenlijnCommentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard Roy Donders ontvangt veel kritiek na lancering sieradenlijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier