RTL Boulevard: Tino Martin verlicht hele woonwijk met zijn kerstversiering

RTL Boulevard: Tino Martin verlicht hele woonwijk met zijn kerstversiering

De magische periode van het jaar ligt voor de deur: Kerstmis. Heel Nederland doet zijn best om van deze periode een gezellige periode te maken. Corona gooit wat roet in het eten, maar dan versieren we maar een tikkeltkje meer, toch Tino? Tino Martin is al begonnen met versieren en pakt het groots aan: "Zou een hele woonwijk kunnen voorzien van stroom." Door zijn kerstversiering wordt in ieder geval de hele woonwijk verlicht, dat is zeker.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Tino Martin verlicht hele woonwijk met zijn <em>kerstversiering</em> De magische periode van het jaar ligt voor de deur: Kerstmis. Heel Nederland doet zijn best om van deze periode een gezellige periode te maken. Corona gooit wat roet in het eten, maar dan versieren we maar een tikkeltkje meer, toch Tino? Tino Martin is al begonnen met versieren en pakt het groots aan: "Zou een hele woonwijk kunnen voorzien van stroom." Door zijn kerstversiering wordt in ieder geval de hele woonwijk verlicht, dat is zeker. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Tino Martin pakt uit zet de kerstboom op in zijn huis (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Emma Heesters over kerstingle: "Ik miste een hip kerstnummer" (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Tino Martin verlicht hele woonwijk met zijn kerstversiering


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Tino Martin verlicht hele woonwijk met zijn kerstversiering of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier