RTL Boulevard: bekend Nederland is verdeeld enthousiast over coronavaccin

RTL Boulevard: bekend Nederland is verdeeld enthousiast over coronavaccin

Hugo de Jonge kwam gister met het nieuws naar buiten dat het eerste coronavaccin vanaf 4 januari beschikbaar is in Nederland. Eerst komen alle 60-plussers in aanmerking voor een vaccin, daarna alle medewerkers in de zorg. Bekend Nederland is verdeeld enthousiast over het al dan niet nemen van het coronavaccin.

Bekijk de reactie van de BN’ers in RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: bekend Nederland is verdeeld enthousiast over coronavaccin Hugo de Jonge kwam gister met het nieuws naar buiten dat het eerste coronavaccin vanaf 4 januari beschikbaar is in Nederland. Eerst komen alle 60-plussers in aanmerking voor een vaccin, daarna alle medewerkers in de zorg. Bekend Nederland is verdeeld enthousiast over het al dan niet nemen van het coronavaccin. Bekijk de reactie van de BN’ers in RTL Boulevard hieronder. Bekijk deze video's Goedemorgen Nederland: Veel kritiek op vaccinatieplan van het Kabinet Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Heeft het ministerie van Volksgezondheid genoeg grip op de zorg? Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: bekend Nederland is verdeeld enthousiast over coronavaccinCommentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: bekend Nederland is verdeeld enthousiast over coronavaccin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier