RTL Boulevard: Frank Lammers over Ferry in Undercover: "Ik miste mezelf ook een beetje"

RTL Boulevard: Frank Lammers over Ferry in Undercover: "Ik miste mezelf ook een beetje"

De Guidinc. Awards zijn dé gloednieuwe publieksprijzen voor programma's op de streamingdiensten van Nederland. Frank Lammers heeft de eer om de eerste prijs in handen te nemen. Het tweede seizoen van Undercover staat inmiddels volledig op Netflix en heel Nederland smult ervan. Toch hebben we Ferry een beetje gemist in dit seizoen. Ook Frank Lammers die de hoofdrol speelt in de serie, beaamt dat: "Ik miste mezelf ook een beetje. Maar als je straf hebt, moet je op de blaren zitten. Dus ik zat even in de bak."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Het hele tweede seizoen van Undercover is te streamen op Netflix.

<em>RTL Boulevard</em>: Frank Lammers over Ferry in <em>Undercover</em>: &quot;Ik miste mezelf ook een beetje&quot; De Guidinc. Awards zijn dé gloednieuwe publieksprijzen voor programma's op de streamingdiensten van Nederland. Frank Lammers heeft de eer om de eerste prijs in handen te nemen. Het tweede seizoen van Undercover staat inmiddels volledig op Netflix en heel Nederland smult ervan. Toch hebben we Ferry een beetje gemist in dit seizoen. Ook Frank Lammers die de hoofdrol speelt in de serie, beaamt dat: "Ik miste mezelf ook een beetje. Maar als je straf hebt, moet je op de blaren zitten. Dus ik zat even in de bak." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Het hele tweede seizoen van Undercover is te streamen op Netflix. Bekijk ook Video: Waarom Undercover seizoen 2 een gigantisch succes is (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Elise Schaap na kritiek op Undercover: "Ben blij dat ik er in zat" Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Frank Lammers over Ferry in Undercover: "Ik miste mezelf ook een beetje"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Frank Lammers over Ferry in Undercover: "Ik miste mezelf ook een beetje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier