Bob's kaboutertuin moet weg van de gemeente: "Frustrerend" (video)

Bob's kaboutertuin moet weg van de gemeente: "Frustrerend" (video)

Al twee jaar stonden ze in de gemeenschappelijke gemeentetuin te pronken, de kaboutjertjes. Door een klacht uit de buurt moeten ze weg. De gemeente van Gilze en Rijen wil dat de kaboutertjes de grond verlaten en een nieuw thuis zoeken. Bob Beunk moet de kaboutertjes missen: "Ik doe het voor de omgeving en de buurt." Hij had de kerstmutsen al klaarliggen voor de vrolijke kabouters. Bob kan het maar moeilijk begrijpen: "Frustrerend, kinderachtig."

Bekijk de video van het AD hieronder.

Bob's <em>kaboutertuin</em> moet weg van de <em>gemeente</em>: &quot;Frustrerend&quot; (video) Al twee jaar stonden ze in de gemeenschappelijke gemeentetuin te pronken, de kaboutjertjes. Door een klacht uit de buurt moeten ze weg. De gemeente van Gilze en Rijen wil dat de kaboutertjes de grond verlaten en een nieuw thuis zoeken. Bob Beunk moet de kaboutertjes missen: "Ik doe het voor de omgeving en de buurt." Hij had de kerstmutsen al klaarliggen voor de vrolijke kabouters. Bob kan het maar moeilijk begrijpen: "Frustrerend, kinderachtig." Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Fors meer panden beschoten door drugscriminelen: "Heeft enorme impact" (video) Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: explosie bij woning burgemeester Woensdrecht (video) Bekijk deze video »
TV :
Bob's kaboutertuin moet weg van de gemeente: "Frustrerend" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bob's kaboutertuin moet weg van de gemeente: "Frustrerend" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier