Video: René van der Gijp neemt het op voor niet in vorm verkerende Blind

Video: René van der Gijp neemt het op voor niet in vorm verkerende Blind

Ajax verloor gisteren in de Champions League met 0-1 van Liverpool, na de wedstrijd ontving Daley Blind een hoop kritiek over zijn spel. René van der Gijp neemt het op voor verdediger van de Amsterdammers. Het spel van Daley Blind ligt de laatste weken erg onder een vergrootglas, omdat hij niet in de beste vorm van zijn carrière zit. Van der Gijp is het niet eens met de kritiek die de verdediger steeds te verduren krijgt, en neemt het op voor Blind.

Bekijk het fragment van SBS 6 hieronder

Video: <em>René van der Gijp</em> neemt het op voor niet in vorm verkerende <em>Blind</em> Ajax verloor gisteren in de Champions League met 0-1 van Liverpool, na de wedstrijd ontving Daley Blind een hoop kritiek over zijn spel. René van der Gijp neemt het op voor verdediger van de Amsterdammers. Het spel van Daley Blind ligt de laatste weken erg onder een vergrootglas, omdat hij niet in de beste vorm van zijn carrière zit. Van der Gijp is het niet eens met de kritiek die de verdediger steeds te verduren krijgt, en neemt het op voor Blind. Bekijk het fragment van SBS 6 hieronder Bekijk deze video's Samenvatting Liverpool - Ajax (Champions League) Bekijk deze video » André Onana: ‘Ik ben verantwoordelijk voor verlies Ajax van Liverpool’ (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: René van der Gijp neemt het op voor niet in vorm verkerende BlindPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: René van der Gijp neemt het op voor niet in vorm verkerende Blind of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier