Circusfamilie over Buba die mag blijven: "Ze is als een kind van me" (video)

Circusfamilie over Buba die mag blijven: "Ze is als een kind van me" (video)

De circusfamilie heeft ervoor gestreden, maar het hoge woord is eruit: Buba mag in Nederland blijven! Het leek er even op dat Buba naar het buitenland ging, maar de familie mag de olifant bij zich houden. Lutz Freiwald, eigenaar van Buba is zichtbaar emotioneel: "Buba is mijn leven, ze is als een kind van me."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Circusfamilie</em> over Buba die mag blijven: &quot;Ze is als een kind van me&quot; (video) De circusfamilie heeft ervoor gestreden, maar het hoge woord is eruit: Buba mag in Nederland blijven! Het leek er even op dat Buba naar het buitenland ging, maar de familie mag de olifant bij zich houden. Lutz Freiwald, eigenaar van Buba is zichtbaar emotioneel: "Buba is mijn leven, ze is als een kind van me." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Tweede Kamer stemt over het lot van de laatste circusolifant Buba (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Circusdirecteur Lutz Freiwald dolbij dat olifant Buba mag blijven Bekijk deze video »
TV :
Circusfamilie over Buba die mag blijven: "Ze is als een kind van me" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Circusfamilie over Buba die mag blijven: "Ze is als een kind van me" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier