Beau gemist? Frits Wester: ‘Vaccineren op 4 januari is wishful thinking’

Beau gemist? Frits Wester: ‘Vaccineren op 4 januari is wishful thinking’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Beau van Erven Dorens zit samen met politiekverslaggever Frits Wester aan tafel. Het gesprek gaat erover, of het Hugo de Jonge gaat lukken om op 4 januari te starten met vaccineren. Aan tafel noemen ze het ‘’Wishful thinking’’ van minister Hugo de Jonge

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Frits Wester: ‘Vaccineren op 4 januari is wishful thinking’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Talkshow M gemist? Heeft het ministerie van Volksgezondheid genoeg grip op de zorg? Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens zit samen met politiekverslaggever Frits Wester aan tafel. Het gesprek gaat erover, of het Hugo de Jonge gaat lukken om op 4 januari te starten met vaccineren. Aan tafel noemen ze het ‘’Wishful thinking’’ van minister Hugo de Jonge Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Frits Wester: ‘Vaccineren op 4 januari is wishful thinking’Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Frits Wester: ‘Vaccineren op 4 januari is wishful thinking’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier