Op1 gemist? Paul Korte over vaccineren op hoge snelheid: "Belangrijk dat we samenwerken"

Op1 gemist? Paul Korte over vaccineren op hoge snelheid: "Belangrijk dat we samenwerken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 december terugkijken bij Gids.tv.

Paul Korte, directeur External Affairs kijkt uit naar logistieke operatie om zoveel mogelijk mensen te vaccineren. Paul geeft aan dat het ongekend is hoe snel er een vaccin op de markt gebracht kon worden: "Het zou heel jammer zijn dat er niet met diezelfde snelheid en diezelfde ambitie nu ook niet die laatste belangrijke stap kunnen zetten, om de mensen te kunnen vaccineren. Belangrijk dat we samenwerken."

<em>Op1</em> gemist? Paul Korte over <em>vaccineren</em> op hoge snelheid: &quot;Belangrijk dat we samenwerken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 december terugkijken bij Gids.tv. Paul Korte, directeur External Affairs kijkt uit naar logistieke operatie om zoveel mogelijk mensen te vaccineren. Paul geeft aan dat het ongekend is hoe snel er een vaccin op de markt gebracht kon worden: "Het zou heel jammer zijn dat er niet met diezelfde snelheid en diezelfde ambitie nu ook niet die laatste belangrijke stap kunnen zetten, om de mensen te kunnen vaccineren. Belangrijk dat we samenwerken." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Paul Korte over vaccineren op hoge snelheid: "Belangrijk dat we samenwerken"

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Paul Korte over vaccineren op hoge snelheid: "Belangrijk dat we samenwerken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier