Op1 gemist? Agnes Kant bereidt zich voor op bijwerkingen vaccin: "Wij blijven alert"

Op1 gemist? Agnes Kant bereidt zich voor op bijwerkingen vaccin: "Wij blijven alert"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 december terugkijken bij Gids.tv.

We kijken er al een tijdje naar uit, het coronavaccin. Agnes Kant, directeur Nederlands Bijwerkingencentrum Lareb is bezig met de voorbereidingen op het vaccin. Wanneer je een bijwerking ervaart van het vaccin, kun je bij hun terecht: "Wij blijven alert op het onverwachte."

<em>Op1</em> gemist? Agnes Kant bereidt zich voor op <em>bijwerkingen</em> vaccin: &quot;Wij blijven alert&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 december terugkijken bij Gids.tv. We kijken er al een tijdje naar uit, het coronavaccin. Agnes Kant, directeur Nederlands Bijwerkingencentrum Lareb is bezig met de voorbereidingen op het vaccin. Wanneer je een bijwerking ervaart van het vaccin, kun je bij hun terecht: "Wij blijven alert op het onverwachte." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Agnes Kant bereidt zich voor op bijwerkingen vaccin: "Wij blijven alert"

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Agnes Kant bereidt zich voor op bijwerkingen vaccin: "Wij blijven alert" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier