Beau gemist? Broer Marc de Hond: "Een rasoptimist, dat was hij"

Beau gemist? Broer Marc de Hond: "Een rasoptimist, dat was hij"

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

In zijn afscheidsspeech vertelt Marc de Hond de volgende emotionele woorden: "Laat je tranen vloeien tot een mooie vijver waar jullie straks in de zomer op kunnen varen en in de winter op kunnen schaatsen." Zijn broer is te gast bij Beau en deelt: "Een rasoptimist, dat was hij."

<em>Beau</em> gemist? Broer Marc de Hond: &quot;Een <em>rasoptimist</em>, dat was hij&quot; Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. In zijn afscheidsspeech vertelt Marc de Hond de volgende emotionele woorden: "Laat je tranen vloeien tot een mooie vijver waar jullie straks in de zomer op kunnen varen en in de winter op kunnen schaatsen." Zijn broer is te gast bij Beau en deelt: "Een rasoptimist, dat was hij." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? Broer Marc de Hond: "Een rasoptimist, dat was hij"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Broer Marc de Hond: "Een rasoptimist, dat was hij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier