Op1 gemist? Diederik Gommers over corona voortgang: "We zijn allemaal een beetje bezorgd"

Op1 gemist? Diederik Gommers over corona voortgang: "We zijn allemaal een beetje bezorgd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 december terugkijken bij Gids.tv.

Er roepen steeds meer vragen op bij Nederlanders rondom de versoepeling van de regels na vaccinatie. Volgens Diederik Gommers moet de druk van de ziekenhuizen, dat is het belangrijkste: "Als die hoogrisicogroep gevaccineerd is, weten we dat we geen druk meer krijgen op de ziekenhuizen." Echter durft hij nog niet te praten over eventuele versoepelingen: "Het blijft moeilijk in de toekomst te kijken, we zijn allemaal een beetje bezorgd."

<em>Op1</em> gemist? Diederik Gommers over corona <em>voortgang</em>: &quot;We zijn allemaal een beetje bezorgd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 december terugkijken bij Gids.tv. Er roepen steeds meer vragen op bij Nederlanders rondom de versoepeling van de regels na vaccinatie. Volgens Diederik Gommers moet de druk van de ziekenhuizen, dat is het belangrijkste: "Als die hoogrisicogroep gevaccineerd is, weten we dat we geen druk meer krijgen op de ziekenhuizen." Echter durft hij nog niet te praten over eventuele versoepelingen: "Het blijft moeilijk in de toekomst te kijken, we zijn allemaal een beetje bezorgd." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Diederik Gommers over corona voortgang: "We zijn allemaal een beetje bezorgd"

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Diederik Gommers over corona voortgang: "We zijn allemaal een beetje bezorgd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier