#Dorhout - op leeftijd in Nederland aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

#Dorhout - op leeftijd in Nederland aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

#Dorhout - op leeftijd in Nederland aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending We willen allemaal oud worden, maar niemand wil oud zijn. De EO doekt in drie afleveringen uit welke beelden van oud zijn en ouderen er heersen in een cultuur die hangt aan wat jong en nieuw is. Elke donderdag om 23:05 uur op NPO 2. KwetsbaarheidDe eerste aflevering gaat over de coronaperiode. Hoe vergeet het ouderen nu hun kwetsbaarheid als probleem wordt gezien, ze dor hout worden genoemd en ze hun ic-bed zouden moeten afstaan? VerzorgingshuisIn deze afleverng beelden uit het verzorgingshuis, de stad en het dorp, met Marja Jakobs (85), Aart den Besten (90), Dulcine Thijm (75) en Pim Gastelaars (74). LockdownHet gaat over de wereld voor en na de lockdown. Over kwaliteit van leven en veerkracht om door te gaan. Gordon grapt met Fred in 100 Jaar Jong: "Net of u naar de hemel gaat" (vide) Bekijk deze video » 103-jarige Martien hield van seks: "We hebben het gedaan in de auto" (video) Bekijk deze video » 100 Jaar Jong - Riek (103) doet lang over een broodje: "Ik lijk wel een koe" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

We willen allemaal oud worden, maar niemand wil oud zijn. De EO doekt in drie afleveringen uit welke beelden van oud zijn en ouderen er heersen in een cultuur die hangt aan wat jong en nieuw is. Elke donderdag om 23:05 uur op NPO 2.

Kwetsbaarheid
De eerste aflevering gaat over de coronaperiode. Hoe vergeet het ouderen nu hun kwetsbaarheid als probleem wordt gezien, ze dor hout worden genoemd en ze hun ic-bed zouden moeten afstaan?

Verzorgingshuis
In deze afleverng beelden uit het verzorgingshuis, de stad en het dorp, met Marja Jakobs (85), Aart den Besten (90), Dulcine Thijm (75) en Pim Gastelaars (74).

Lockdown
Het gaat over de wereld voor en na de lockdown. Over kwaliteit van leven en veerkracht om door te gaan.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op #Dorhout - op leeftijd in Nederland aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier