Ali B op volle toeren met Claudia de Breij en Big 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ali B op volle toeren met Claudia de Breij en Big 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ali B op volle toeren met Claudia de Breij en Big 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Ali B op volle toeren: Claudia de Breij geniet van rapversie 'Mag ik dan bij jou' (video) Bekijk deze video » Ali B op volle toeren: Claudia de Breij zingt 'Het Goede Leven' van rapper Big2 (video) Bekijk deze video » Deze week koppelt Ali B cabaretière en muzikante Claudia de Breij aan rapper en producer Twan van Steenhoven. Hij is vooral bekend onder de artiestennaam 'Big 2'. KlikDe scherpe en eigenzinnige types hebben direct een klik. Tijdens een bos- en strandwandeling leren ze elkaar beter kennen en doen ze inspiratie op voor hun remakes. Nieuw jasjeClaudia krijgt de opdracht om 'Het Goede Leven' in een nieuw jasje te steken en Twan gaat aan de slag met 'Mag ik dan bij jou'. Famke Louise en Ali B verbazen Patricia Paay met hun versie van 'Who's That Lady With My Man' (video) Bekijk deze video » Ali B op volle toeren: Patricia Paay zingt 'Op Me Monnie' van Famke Louise (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Deze week koppelt Ali B cabaretière en muzikante Claudia de Breij aan rapper en producer Twan van Steenhoven. Hij is vooral bekend onder de artiestennaam 'Big 2'.

Klik
De scherpe en eigenzinnige types hebben direct een klik. Tijdens een bos- en strandwandeling leren ze elkaar beter kennen en doen ze inspiratie op voor hun remakes.

Nieuw jasje
Claudia krijgt de opdracht om 'Het Goede Leven' in een nieuw jasje te steken en Twan gaat aan de slag met 'Mag ik dan bij jou'.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ali B op volle toeren


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ali B op volle toeren met Claudia de Breij en Big 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier