Actiefilm Way Down vanaf 14 januari te zien in bioscoop: bekijk de trailer

Actiefilm Way Down vanaf 14 januari te zien in bioscoop: bekijk de trailer

De film Way Down draait om Thom, een geniale afgestudeerde ingenieur, die interesse heeft in de kluis van de Bank of Spain. Dit gebouw is meer dan 100 jaar oud, er zijn geen bouwtekeningen maar wel een beveiligingssysteem met een ondergrondse rivier die de kamer onder water zet als de muren worden doorbroken. Samen met kunsthandelaar Walter "Cunningham" bedenkt Thom een plan om in te breken om een legendarische verloren schat in handen te krijgen. Onder anderen Famke Janssen, Freddie Highmore en Sam Riley zijn te zien in Way Down.

Way Down is vanaf 14 januari 2021 te zien in de bioscoop. In de video hieronder kun je de trailer van Way Down bekijken.

Actiefilm <em>Way Down</em> vanaf 14 januari te zien in bioscoop: bekijk de trailer De film Way Down draait om Thom, een geniale afgestudeerde ingenieur, die interesse heeft in de kluis van de Bank of Spain. Dit gebouw is meer dan 100 jaar oud, er zijn geen bouwtekeningen maar wel een beveiligingssysteem met een ondergrondse rivier die de kamer onder water zet als de muren worden doorbroken. Samen met kunsthandelaar Walter "Cunningham" bedenkt Thom een plan om in te breken om een legendarische verloren schat in handen te krijgen. Onder anderen Famke Janssen, Freddie Highmore en Sam Riley zijn te zien in Way Down. Way Down is vanaf 14 januari 2021 te zien in de bioscoop. In de video hieronder kun je de trailer van Way Down bekijken. Mijn Beste Vriendin Anne Frank februari 2021 in de bioscoop: bekijk de trailer Bekijk deze video » The Mauritanian 18 februari 2021 in de bioscoop: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Actiefilm Way Down vanaf 14 januari te zien in bioscoop: bekijk de trailerPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Actiefilm Way Down vanaf 14 januari te zien in bioscoop: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier