Beau: Broers Marc de Hond starten stichting Komma met memorybox voor zieke ouders

Beau: Broers Marc de Hond starten stichting Komma met memorybox voor zieke ouders

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De broers van de overleden Marc de Hond vertellen bij Beau dat ze stichting Komma hebben opgericht voor ouders die zijn uitbehandeld die nog jonge kinderen hebben. Marc de Hond overleed eerder dit jaar en heeft veel herinneringen voor zijn jonge kinderen achtergelaten. Met deze stichting gunnen Brian en Michel een memorybox aan ernstig zieke ouders, om zo mooie herinneringen achter te laten voor hun kinderen.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Broers Marc de Hond starten stichting Komma met memorybox voor zieke ouders Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Laatste boek Licht in de Tunnel van Marc de Hond is bestseller Bekijk deze video » De broers van de overleden Marc de Hond vertellen bij Beau dat ze stichting Komma hebben opgericht voor ouders die zijn uitbehandeld die nog jonge kinderen hebben. Marc de Hond overleed eerder dit jaar en heeft veel herinneringen voor zijn jonge kinderen achtergelaten. Met deze stichting gunnen Brian en Michel een memorybox aan ernstig zieke ouders, om zo mooie herinneringen achter te laten voor hun kinderen. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Broers Marc de Hond starten stichting Komma met memorybox voor zieke ouders



Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Broers Marc de Hond starten stichting Komma met memorybox voor zieke ouders of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier