Beau gemist? Paul de Leeuw geeft voorproefje op coronaproof Sinterklaasshow

Beau gemist? Paul de Leeuw geeft voorproefje op coronaproof Sinterklaasshow

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Paul de Leeuw presenteert ook dit jaar de Sinterklaasshow, maar deze ziet er wel anders uit dan normaal. Deze keer is de Sinterklaasuitzending coronaproof, en gaat De Leeuw samen met Sinterklaas mensen thuis bezoeken en verrassen. De presentator geeft bij Beau een klein voorproefje op een bijzondere verrassing waar hij 40 frikandellen voor nodig had…

Sint & Paul Pakken Uit! is zaterdag 5 december om 21.30 uur te zien bij RTL4.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Paul de Leeuw geeft voorproefje op coronaproof Sinterklaasshow Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Sinterklaas en Paul de Leeuw gaan land door in Sint & Paul Pakken Uit! Bekijk deze video » Paul de Leeuw presenteert ook dit jaar de Sinterklaasshow, maar deze ziet er wel anders uit dan normaal. Deze keer is de Sinterklaasuitzending coronaproof, en gaat De Leeuw samen met Sinterklaas mensen thuis bezoeken en verrassen. De presentator geeft bij Beau een klein voorproefje op een bijzondere verrassing waar hij 40 frikandellen voor nodig had… Sint & Paul Pakken Uit! is zaterdag 5 december om 21.30 uur te zien bij RTL4. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Paul de Leeuw geeft voorproefje op coronaproof SinterklaasshowPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Paul de Leeuw geeft voorproefje op coronaproof Sinterklaasshow of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier