Linda de Mol onthult: Mark Rutte te gast in Linda's Wintermaand (video)

Linda de Mol onthult: Mark Rutte te gast in Linda's Wintermaand (video)

Linda de Mol kan in Linda's Wintermaand een hele bijzondere gast verwelkomen. Niemand minder dan premier Mark Rutte heeft een gaatje in zijn nogal drukke agenda kunnen vinden om langs te komen in haar talkshow.

Kijk hier wie de gasten zijn in Linda's Wintermaand.

Mark Rutte te gast met Floortje Dessing
De Mol is dolblij dat Rutte besloot om langs te komen bij Linda's Wintermaand, zo vertelt de presentatrice aan De Telegraaf. De opnames zijn inmiddels al achter de rug, Rutte zit op de bank samen met Floortje Dessing. De premier zal vertellen hoe hij het afgelopen jaar als mens heeft beleefd, en Linda heeft ook naar zijn liefdesleven gevraagd… De uitzending met Dessing en Rutte is zondag 6 december te zien.

Bekijk de Telegraaf-video waarin Linda de Mol uit de school klapt over haar gast Mark Rutte hieronder.

Linda's Wintermaand is vanaf zondag 6 december wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Linda de Mol onthult: Mark Rutte te gast in <em>Linda's Wintermaand</em> (video) Linda de Mol kan in Linda's Wintermaand een hele bijzondere gast verwelkomen. Niemand minder dan premier Mark Rutte heeft een gaatje in zijn nogal drukke agenda kunnen vinden om langs te komen in haar talkshow. Kijk hier wie de gasten zijn in Linda's Wintermaand. Mark Rutte te gast met Floortje DessingDe Mol is dolblij dat Rutte besloot om langs te komen bij Linda's Wintermaand, zo vertelt de presentatrice aan De Telegraaf. De opnames zijn inmiddels al achter de rug, Rutte zit op de bank samen met Floortje Dessing. De premier zal vertellen hoe hij het afgelopen jaar als mens heeft beleefd, en Linda heeft ook naar zijn liefdesleven gevraagd… De uitzending met Dessing en Rutte is zondag 6 december te zien. Bekijk de Telegraaf-video waarin Linda de Mol uit de school klapt over haar gast Mark Rutte hieronder. Linda's Wintermaand is vanaf zondag 6 december wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Kijken: Mark Rutte is niet zeker van versoepelingen voor kerst (video) Bekijk deze video » Mark Rutte reageert na zijn verhoor: ''We zoeken dit tot de bodem uit'' (video) Bekijk deze video »
TV :
Linda de Mol onthult: Mark Rutte te gast in Linda's Wintermaand (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol onthult: Mark Rutte te gast in Linda's Wintermaand (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier