Beau gemist? Henk Otten: ‘Soap Forum Voor Democratie is strijd om miljoenen’

Beau gemist? Henk Otten: ‘Soap Forum Voor Democratie is strijd om miljoenen’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Henk Otten doet bij Jaïr Ferwerda in Beau een boekje open over de crisis bij Forum Voor Democratie. En Otten laat weten dat zijn handen jeuken om de Kamerzetel van Theo Hiddema over te nemen.

Otten niet bepaald positief over Thierry Baudet
Otten, die vorig jaar uit FVD werd gezet, heeft weinig positiefs te zeggen over leider Thierry Baudet. Bovendien is er nog een ander belangrijk punt volgens hem. “Er is een aspect dat onderbelicht blijft in deze soap, dat is geld, het is een strijd om vele miljoenen.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Henk Otten: ‘Soap Forum Voor Democratie is strijd om miljoenen’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 2 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Henk Otten doet bij Jaïr Ferwerda in Beau een boekje open over de crisis bij Forum Voor Democratie. En Otten laat weten dat zijn handen jeuken om de Kamerzetel van Theo Hiddema over te nemen. Bekijk ook Beau gemist? Thierry Baudet denkt niet aan stoppen: ‘Ik begin net op te warmen’ Bekijk deze video » Otten niet bepaald positief over Thierry BaudetOtten, die vorig jaar uit FVD werd gezet, heeft weinig positiefs te zeggen over leider Thierry Baudet. Bovendien is er nog een ander belangrijk punt volgens hem. “Er is een aspect dat onderbelicht blijft in deze soap, dat is geld, het is een strijd om vele miljoenen.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Henk Otten: ‘Soap Forum Voor Democratie is strijd om miljoenen’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Henk Otten: ‘Soap Forum Voor Democratie is strijd om miljoenen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier