Historisch drama The Dig vanaf 29 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Historisch drama The Dig vanaf 29 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer

De historische dramafilm The Dig is binnenkort te zien op Netflix, het verhaal draait om een archeoloog die in 1938 aan de historische opgraving van Sutton Hoo begint. Hij is vlak voor de start van de Tweede Wereldoorlog ingehuurd door een rijke weduwe en hij begint haar landgoed af te graven. Dan doen ze een historische ontdekking die te maken heeft met het verleden van Engeland en hun toekomst sterk beïnvloedt…Onder anderen Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James en Johnny Flynn zijn te zien in The Dig.

The Dig is vanaf 29 januari te zien op Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van The Dig bekijken.

Historisch drama <em>The Dig</em> vanaf 29 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer De historische dramafilm The Dig is binnenkort te zien op Netflix, het verhaal draait om een archeoloog die in 1938 aan de historische opgraving van Sutton Hoo begint. Hij is vlak voor de start van de Tweede Wereldoorlog ingehuurd door een rijke weduwe en hij begint haar landgoed af te graven. Dan doen ze een historische ontdekking die te maken heeft met het verleden van Engeland en hun toekomst sterk beïnvloedt…Onder anderen Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James en Johnny Flynn zijn te zien in The Dig. The Dig is vanaf 29 januari te zien op Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van The Dig bekijken. Bekijk trailer The Prom met Meryl Streep (vanaf 11 december op Netflix) Bekijk deze video » Actiefilm Way Down vanaf 14 januari te zien in bioscoop: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Historisch drama The Dig vanaf 29 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Historisch drama The Dig vanaf 29 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV