I Can See Your Voice: Marieke Elsinga wil niet opstaan: ‘Dan zie je putten in m’n billen’

I Can See Your Voice: Marieke Elsinga wil niet opstaan: ‘Dan zie je putten in m’n billen’

Marieke Elsinga krijgt de kans om de twinkeling in de ogen van een van de kandidaten van I Can See Your Voice van dichtbij te bekijken, om te checken of ze echt kan zingen of de boel in de maling neemt. Maar Marieke laat deze kans graag schieten en weigert op te staan. “Dit is een zitpak, want je ziet de putten in m’n billen en dat vind ik niet zo charmant.”

Bekijk het fragment uit I Can See Your Voice hieronder.

I Can See Your Voice is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

<em>I Can See Your Voice</em>: Marieke Elsinga wil niet opstaan: ‘Dan zie je putten in m’n billen’ Marieke Elsinga krijgt de kans om de twinkeling in de ogen van een van de kandidaten van I Can See Your Voice van dichtbij te bekijken, om te checken of ze echt kan zingen of de boel in de maling neemt. Maar Marieke laat deze kans graag schieten en weigert op te staan. “Dit is een zitpak, want je ziet de putten in m’n billen en dat vind ik niet zo charmant.” Bekijk het fragment uit I Can See Your Voice hieronder. I Can See Your Voice is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. I Can See Your Voice: DJ Diva schreeuwt vol overtuiging de jury van hun stoel (video) Bekijk deze video » I Can See Your Voice: Gerard Joling bang voor duet met 19-jarige Daan (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice: Marieke Elsinga wil niet opstaan: ‘Dan zie je putten in m’n billen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier