Het Museum Van Nederland: bekijk de eerste bijzondere Hollandse voorwerpen

Het Museum Van Nederland: bekijk de eerste bijzondere Hollandse voorwerpen

In Het Museum Van Nederland gaan Dione de Graaff en Diederik Ebbinge op zoek naar de ultieme Hollandse voorwerpen die een plek verdienen op een tentoonstelling die Nederland representeert. Mensen uit heel Nederland dragen allerlei items aan, en experts beoordelen of bijvoorbeeld een stroopwafelijzer een plek verdient in Het Museum Van Nederland.

Bekijk de eerste beelden van Het Museum Van Nederland van Omroep MAX in de video hieronder.

Het Museum Van Nederland is vanaf woensdag 16 december wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Het Museum Van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Museum Van Nederland</em>: bekijk de eerste bijzondere Hollandse voorwerpen In Het Museum Van Nederland gaan Dione de Graaff en Diederik Ebbinge op zoek naar de ultieme Hollandse voorwerpen die een plek verdienen op een tentoonstelling die Nederland representeert. Mensen uit heel Nederland dragen allerlei items aan, en experts beoordelen of bijvoorbeeld een stroopwafelijzer een plek verdient in Het Museum Van Nederland. Bekijk de eerste beelden van Het Museum Van Nederland van Omroep MAX in de video hieronder. Het Museum Van Nederland is vanaf woensdag 16 december wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Het Museum Van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Gezinnen gaan massaal naar het museum in coronatijd (video) Bekijk deze video » Zien: waan je in speelgoedland met de poppen- en berendokter (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Museum Van Nederland: bekijk de eerste bijzondere Hollandse voorwerpen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV