Guus Meeuwis doet mee aan De Slimste Mens: ‘Ik vrees voor black-out’ (video)

Guus Meeuwis doet mee aan De Slimste Mens: ‘Ik vrees voor black-out’ (video)

Guus Meeuwis doet mee aan het nieuwe seizoen van De Slimste Mens, dat 14 december van start gaat. Maar hij lijkt er niet erg van overtuigd te zijn dat hij er met de winst vandoor gaat. “Ik vrees voor een black-out. Mijn omgeving zit me aardig onder druk te zetten. Maar ik houd rekening met een stille aftocht na een aflevering”, aldus de zanger.

Ook Emma Wortelboer in De Slimste Mens
Ook onder anderen presentatrice Emma Wortelboer en BinnensteBuiten tv-kok Sharon de Miranda doen in het nieuwe seizoen mee aan deze kennisquiz. Emma dreigt nog harder te gaan gillen dan bij het Songfestival, mocht zij De Slimste Mens winnen…

Bekijk de reacties van Guus Meeuwis, Emma Wortelboer en Sharon de Miranda op hun deelname aan De Slimste Mens in de video hieronder.

Het zeventiende seizoen van De Slimste Mens is vanaf 14 december elke werkdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

Guus Meeuwis doet mee aan <em>De Slimste Mens</em>: ‘Ik vrees voor black-out’ (video) Guus Meeuwis doet mee aan het nieuwe seizoen van De Slimste Mens, dat 14 december van start gaat. Maar hij lijkt er niet erg van overtuigd te zijn dat hij er met de winst vandoor gaat. “Ik vrees voor een black-out. Mijn omgeving zit me aardig onder druk te zetten. Maar ik houd rekening met een stille aftocht na een aflevering”, aldus de zanger. Bekijk ook Astrid Kersseboom doodsbang voor finale De Slimste Mens: "Je kunt afgaan" Bekijk deze video » Ook Emma Wortelboer in De Slimste MensOok onder anderen presentatrice Emma Wortelboer en BinnensteBuiten tv-kok Sharon de Miranda doen in het nieuwe seizoen mee aan deze kennisquiz. Emma dreigt nog harder te gaan gillen dan bij het Songfestival, mocht zij De Slimste Mens winnen… Bekijk de reacties van Guus Meeuwis, Emma Wortelboer en Sharon de Miranda op hun deelname aan De Slimste Mens in de video hieronder. Het zeventiende seizoen van De Slimste Mens is vanaf 14 december elke werkdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. Monica Geuze leert belangrijke les na deelname De Slimste Mens: 'Iedereen wordt wel kapot gemaakt' (video) Bekijk deze video » Francis van Broekhuizen: "Ik had sjans met Huub Stabel in De Slimste Mens" (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Guus Meeuwis doet mee aan De Slimste Mens: ‘Ik vrees voor black-out’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV