Klikbeet gemist? Tex de Wit doet verslag van bizarre hondenshow in Lisse

Klikbeet gemist? Tex de Wit doet verslag van bizarre hondenshow in Lisse

In een fragment van Klikbeet doet Tex de Wit verslag van een bizarre hondenshow in Lisse. De deelnemers blijken behoorlijk excentrieke figuren te zijn. Zo is er één man die een 'raszuivere' hond heeft en een vrouw met een opvallende outfit die haar hond Koffie heeft genoemd. Uiteraard is er ook een hondenfluisteraar aanwezig.

Bekijk het fragment uit Klikbeet hieronder.

<em>Klikbeet</em> gemist? Tex de Wit doet verslag van bizarre hondenshow in Lisse In een fragment van Klikbeet doet Tex de Wit verslag van een bizarre hondenshow in Lisse. De deelnemers blijken behoorlijk excentrieke figuren te zijn. Zo is er één man die een 'raszuivere' hond heeft en een vrouw met een opvallende outfit die haar hond Koffie heeft genoemd. Uiteraard is er ook een hondenfluisteraar aanwezig. Bekijk het fragment uit Klikbeet hieronder. Klikbeet is elke zondag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarische Klikbeet: "Is geweld het nieuwe normaal?" (video) Bekijk deze video » Klikbeet gemist? Sinterklaasjournaal voor Volwassenen deel 2 (video) Bekijk deze video »
TV :
Klikbeet gemist? Tex de Wit doet verslag van bizarre hondenshow in Lisse

Klikbeet is elke zondag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klikbeet gemist? Tex de Wit doet verslag van bizarre hondenshow in Lisse of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV