Talkshow M gemist? Inez Weski over gangsterfilms Goodfellas en Scarface

Talkshow M gemist? Inez Weski over gangsterfilms Goodfellas en Scarface

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 3 december. Je kan ook de hele uitzending van 3 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Inez Weski is te gast bij Margriet om het 30-jarige jubileum van de gangsterfilm Goodfellas te bespreken. Zij vertelt dat ze het helemaal niet gek vindt dat dit soort films zo populair zijn, omdat men zich ergens tegen af wilt zetten en zij zich spiegelen aan de hoofdpersoon.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Inez Weski over gangsterfilms Goodfellas en Scarface Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 3 december. Je kan ook de hele uitzending van 3 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Inez Weski is te gast bij Margriet om het 30-jarige jubileum van de gangsterfilm Goodfellas te bespreken. Zij vertelt dat ze het helemaal niet gek vindt dat dit soort films zo populair zijn, omdat men zich ergens tegen af wilt zetten en zij zich spiegelen aan de hoofdpersoon. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Inez Weski over gangsterfilms Goodfellas en ScarfacePraat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Inez Weski over gangsterfilms Goodfellas en Scarface of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier