RTL Boulevard: Diederik Jekel is bang voor derde golf na feestdagen

RTL Boulevard: Diederik Jekel is bang voor derde golf na feestdagen

Al sinds de eerste lockdwown van afgelopen maart zijn de café's en restaurants meer dicht dan open. Er is nog geen zicht op betere tijden en het geld raakt op. De horeca-ondernemers luiden de noodklok. Zij willen per 17 januari weer open gaan, ook als dat zonder toestemming van de overheid moet. Diederik Jekel vertelt dat dit plan waarschijnlijk niet doorgaat, omdat het zomaar zou kunnen dat we na de feestdagen in een derde golf belanden.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Diederik Jekel is bang voor derde golf na feestdagen Al sinds de eerste lockdwown van afgelopen maart zijn de café's en restaurants meer dicht dan open. Er is nog geen zicht op betere tijden en het geld raakt op. De horeca-ondernemers luiden de noodklok. Zij willen per 17 januari weer open gaan, ook als dat zonder toestemming van de overheid moet. Diederik Jekel vertelt dat dit plan waarschijnlijk niet doorgaat, omdat het zomaar zou kunnen dat we na de feestdagen in een derde golf belanden. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Horeca opent deuren weer op 17 januari zonder toestemming overheid (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Diederik Jekel is bang voor derde golf na feestdagenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Diederik Jekel is bang voor derde golf na feestdagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier