Zien: Enorme radiotelescoop in Puerto Rico stort in (video)

Zien: Enorme radiotelescoop in Puerto Rico stort in (video)

Dinsdag is een enorme radiotelescoop in Puerto Rico ingestort. Al meer dan een halve eeuw speelt de telescoop een sleutelrol bij astronomische ontdekkingen.

Geen verrassing
De instorting was geen verrassing, want enkele kabels die de structuur vasthielden waren al kapot. De telescoop werd in de jaren '60 gebouwd met het geld van het ministerie van Defensie.

Bekijk hieronder de AD-video.

Zien: Enorme <em>radiotelescoop</em> in Puerto Rico stort in (video) Dinsdag is een enorme radiotelescoop in Puerto Rico ingestort. Al meer dan een halve eeuw speelt de telescoop een sleutelrol bij astronomische ontdekkingen. Geen verrassingDe instorting was geen verrassing, want enkele kabels die de structuur vasthielden waren al kapot. De telescoop werd in de jaren '60 gebouwd met het geld van het ministerie van Defensie. Bekijk hieronder de AD-video. Bekijk ook Samenvatting WK Volleybal: Nederland - Puerto Rico Bekijk deze video » LIVE: lege stranden in Spanje vanwege verbod Coronacrisis Bekijk deze video » Video: extreem onbeschofte Mama Appelsap bij 3FM: ''Ik hoor Hitler roepen'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Enorme radiotelescoop in Puerto Rico stort in (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Enorme radiotelescoop in Puerto Rico stort in (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier