Talkshow M gemist? Concertgebouw organiseert concert voor katten

Talkshow M gemist? Concertgebouw organiseert concert voor katten

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 3 december. Je kan ook de hele uitzending van 3 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Een bijzonder nieuwsbericht: op 7 december treden leden van het concertgebouworkest op voor katten. Niet zomaar elke kat, maar de katten van het kattencafé Kopjes in Amsterdam. Ze doen dit om de kracht van klassieke muziek te laten zien.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Concertgebouw organiseert concert voor katten Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 3 december. Je kan ook de hele uitzending van 3 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Een bijzonder nieuwsbericht: op 7 december treden leden van het concertgebouworkest op voor katten. Niet zomaar elke kat, maar de katten van het kattencafé Kopjes in Amsterdam. Ze doen dit om de kracht van klassieke muziek te laten zien. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Talkshow M gemist? Concertgebouw organiseert concert voor kattenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Concertgebouw organiseert concert voor katten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier