Prinses Laurentien presenteert programma voor mensen met een beperking (video)

Prinses Laurentien presenteert programma voor mensen met een beperking (video)

Ook Laurentien is weer aan het werk tijdens de coronacrisis. De prinses kroop vandaag in de rol van presentatrice slash moderator. Het is namelijk de internationale dag voor mensen met een beperking en daarom sprak ze online met mensen die door de corona-maatregelen tegen digitale obstakels aan lopen.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Prinses Laurentien</em> presenteert programma voor mensen met een beperking (video) Ook Laurentien is weer aan het werk tijdens de coronacrisis. De prinses kroop vandaag in de rol van presentatrice slash moderator. Het is namelijk de internationale dag voor mensen met een beperking en daarom sprak ze online met mensen die door de corona-maatregelen tegen digitale obstakels aan lopen. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook Eloise van Oranje heeft rijles in Tesla zónder mondkapje (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Prinses Laurentien van Oranje over TikTok-video dochter Bekijk deze video » Beau gemist? Prinses Laurentien over 5000 kinderen die lang niet naar school gaan Bekijk deze video »
Royals :
Prinses Laurentien presenteert programma voor mensen met een beperking (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prinses Laurentien presenteert programma voor mensen met een beperking (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier