RTL Boulevard: Royals moeten meer van hun kerstversiering showen

RTL Boulevard: Royals moeten meer van hun kerstversiering showen

Het Witte Huis in Amerika deelt altijd trots beelden van alle kerstversieringen in het pand. De kerstbomen zijn niet aan te slepen, evenals alle kleurige lampjes. Royalitydeskundige Justine Marcella wil dit van ons koningspaar ook wel meer zien. Waarschijnlijk krijgen we dit voorlopig niet te zien, omdat het om de privésituatie van de Oranjes gaat.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Royals moeten meer van hun kerstversiering showen Het Witte Huis in Amerika deelt altijd trots beelden van alle kerstversieringen in het pand. De kerstbomen zijn niet aan te slepen, evenals alle kleurige lampjes. Royalitydeskundige Justine Marcella wil dit van ons koningspaar ook wel meer zien. Waarschijnlijk krijgen we dit voorlopig niet te zien, omdat het om de privésituatie van de Oranjes gaat. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Charles probeert haatreacties na The Crown te stoppen (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Royals moeten meer van hun kerstversiering showenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Royals moeten meer van hun kerstversiering showen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier