RTL Boulevard: Marco Kroon verschijnt in kikkerpak in de rechtbank

RTL Boulevard: Marco Kroon verschijnt in kikkerpak in de rechtbank

Majoor Marco Kroon stond vandaag in hoger beroep voor de rechter. Hij staat terecht voor wildplassen, het geven van een kopstoot aan een agent én het laten zien van zijn geslachtsdeel. Hij reageert op deze beweringen dat dit allemaal flink overdreven is en dat hij zich schaamt voor wat er nu over hem in de media geschreven wordt. Tegelijkertijd heeft Kroon zich vandaag vertoont in de rechtbank in een bijzonder carnavalspak, om te laten zien dat de beweringen onjuist zijn.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Marco Kroon verschijnt in kikkerpak in de rechtbank Majoor Marco Kroon stond vandaag in hoger beroep voor de rechter. Hij staat terecht voor wildplassen, het geven van een kopstoot aan een agent én het laten zien van zijn geslachtsdeel. Hij reageert op deze beweringen dat dit allemaal flink overdreven is en dat hij zich schaamt voor wat er nu over hem in de media geschreven wordt. Tegelijkertijd heeft Kroon zich vandaag vertoont in de rechtbank in een bijzonder carnavalspak, om te laten zien dat de beweringen onjuist zijn. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Had oorlogsheld Marco Kroon tijdens aanhouding carnaval een herbeleving? (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Marco Kroon verschijnt in kikkerpak in de rechtbankPraat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Marco Kroon verschijnt in kikkerpak in de rechtbank of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier